Kadans Science Partner The Power of Partnership

Kadans Science Partner is dé partner voor bedrijven en instellingen in de kennisintensieve sector als het aankomt op huisvesting in de breedste zin des woords. 

Kadans Science Partner zich op het creëren van inspirerende omgevingen die kennisdeling stimuleren. Kadans biedt hiervoor huisvestingsoplossingen die niet alleen voldoen aan specifieke richtlijnen op het gebied van research en development, maar ook deel uit maken van een levendig en kennisintensief ecosysteem. Kadans biedt naast op maat gemaakte faciliteiten ook een totaal pakket aan diensten en een waardevol netwerk. 

Kadans richt zich voornamelijk op (multi-tenant) gebouwen op en rond universiteitscampussen en science parks. Deze gebouwen zijn vaak voorzien van kantoren, laboratoria, clean rooms en diverse andere onderzoeksruimten. Voor ieder bedrijf wordt gezocht naar een passende oplossing. Veel mogelijkheden zijn er dan ook voor start-ups en scale-ups die op zoek zijn naar een goede plek om door te groeien. Vaak gebeurt dit in een bedrijfsverzamelgebouw waar een (h)echte community ontstaat. Door samenwerking te stimuleren creëert Kadans Science Partner een klimaat waar bedrijven zich optimaal gefaciliteerd voelen. Zo heeft Kadans naast Eindhoven ook al locaties in Wageningen, Nijmegen, Utrecht, Breda en Helmond. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan ontwikkelingen in andere steden in Nederland en Europa.