Disruptor focused on innovation, disruptive technology and changing the status quo

Disruptor, voorheen het MMP (MultiMediaPaviljoen op TU/e Campus) ligt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven: de TU/e Campus. Dit gedeelte van de campus, de TU/e Business Campus, biedt ruimte aan verschillende high tech bedrijven en organisaties.

Disruptor biedt verschillende opties voor high tech startups, kennisintensieve bedrijven en R&D organisaties. Disruptor werd in 1969 gebouwd als het MultimediaPaviljoen en bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. De totale oppervlakte is 4.600 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw op de TU/e Campus heeft de vorm van een paviljoen, met kantoren aan de buitenzijde en vergaderzalen aan de binnenzijde. De tweede verdieping heeft een binnenplaats met ruimte voor ontmoetingen. Deze kantoren worden veel gebruikt door startups.

Het gebouw biedt veel mogelijkheden voor startups en startende bedrijven, zoals flexibele werkplekken, grotere vergaderruimten en lesruimten. Kadans Science Partner draagt bij aan het open concept van Disruptor met aanvullende services voor haar huurders. Daarnaast worden huurders van Disruptor ook onderdeel van het internationale netwerk van Kadans.

De locatie van Disruptor op de TU/e Campus en de centrale locatie van de campus in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor (startende) high tech bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimte in een kennisintensieve omgeving.

  • Kennisintensieve bedrijven en scale-ups
  • Groot gezamelijk restaurant
  • Ruime gedeelde binnentuin
  • Moderne vergaderfaciliteiten
  • Omgeving die interactie bevordert.
Interesse in de 'Disruptor'

Kom eens langs!