Huisvesting op de TU/e Business Campus

Op de TU/e Business Campus zijn diverse huisvestingsmogelijkheden beschikbaar. Van grotere kantoorruimten tot kleinschalige laboratoria inclusief labmeubilair. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Op zoek naar een specifiek kantoor? gebruik de filters:

Catalyst

Groeien in electrotechniek, werktuigbouw en (bio)chemie

Catalyst Technology & Business Incubator is een hypermodern gebouw met hoogwaardige voorzieningen waar kleinere ruimten los en in combinatie te huur zijn. Catalyst beschikt over kantoorruimten (vanaf 23 m2) en laboratoria (vanaf 27 m2). Catalyst is bedoeld voor de startende en doorgroeiende technostarter die actief is in de (bio)chemische, biomedische, natuurkundige of werktuigbouwkundige sector. Het gebouw bestaat uit 2.000 m² kantoren, 867 m² werkplaatsen, 600 m² chemische labs en 533 m² fysische labs.

Bekijk de detail

Twinning

Groeien in ICT, (embedded) software en electronica

Twinning biedt kantoorruimten aan bedrijven actief in ICT, (embedded) software en elektronica. Twinning laat niets te wensen over voor jonge tech bedrijven en is een flexibele, bewezen succesformule voor de lancering van technologische producten, processen en diensten. Dit centrum is voorzien van zeer hoogwaardige ICT-voorzieningen, zoals breedbandverbindingen en een hoogwaardige serverruimte.

Daarnaast beschikt Twinning over een secretariaatsservice en heeft het een centrale ontvangst- en receptieruimte, vergader- en conferentieruimten en gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Bekijk de detail

Kennispoort

De poort tot innovatie

Kennispoort bevindt zich direct aan de rand van de TU/e Campus en is een herkenningspunt voor iedereen die vanuit het stadscentrum de campus betreedt. Door de ligging en de samenwerking met de Tu/e Campus is Kennispoort bij uitstek geschikt voor scale-ups, jonge bedrijven op weg naar volwassenheid. Kennispoort beschikt over ruim 8.100 m² kantoren, inclusief een groot restaurant, lobby voor ontvangst van bezoekers en verschillende vergaderfaciliteiten, verdeeld over 8 verdiepingen.

Bekijk de detail

House of Robotics

Samen bouwen aan de robotica community

Meulensteen House of Robotics biedt alle ruimte aan robotica start-ups en jonge R&D ondernemingen om aan hun projecten te werken. Alle ateliers bieden ruimte voor onderzoek en het werken aan robotica. Iedere onderneming heeft haar eigen ruimte, maar kan ook gebruik maken van de gedeelde faciliteiten, zoals vergaderruimtes en flexibele werkplekken. Meulensteen House of Robotics is een incubator met een hechte robotics-community. Door deze community en de locatie op de TU/e Campus kunnen bedrijven in Meulensteen House of Robotics gemakkelijk een inhoudelijke link onderhouden met de TU/e, waardoor zij toegang houden tot de studenten en kennis van de universiteit.

Bekijk de detail